Laza hét

Megint igen könnyen vagyok, ugyanis ez a hét utolsó tanítási napja. Szerdánként meg nincs órám, úgyhogy nekem a tegnapi volt az.

Csütörtöktől a Qingming ünnepe miatt három napos tanítási szünet lesz (az ünnepről majd külön egy önálló bejegyzésben), aztán a lurkók vasárnap jönnek vissza. Van rá némi esély, hogy aznap lesznek megtartva a pénteki órák, így elképzelhető, hogy teljesen azért nem marad munka nélkül a hetem, de talán nem rokkanok bele.

Valaki nagyon szeret az index szerkesztői közül, mert 2 napon belül kétszer raktak ki címlapra, de a reklám egyáltalán nem fáj.:)

Mingchun tegnap lett 17 éves, így ma nézek neki is valami apróságot, remélem örül majd neki.
Este még kirakom a Sanyaról szóló képek javát, amiket kaptam, addig is szép napot mindenkinek!

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

4 hozzászólás

  • Lordgaz

    Örülj neki, hogy kiraktak én is így találtam ide.:) Nem csinálnál egy posztot arról, hogy a kínaiaknak mi a véleményük az európai emberekről, kultúráról, gazdaságról és úgy az egész nyugati világról?

  • Tigerwill

    Mert végre van egy Index szerkesztő, akinek van ízlése és kirakja ezt a remek blogot, szóval örülj! 😀

    Engem az érdekelne többek között, miben járnak a kínaiak? Gondolom ők nem mennek el a Tigris piacra ruhát venni és már kiment a divatból a hagyományos szerkó (kiment-e egyáltalán?), ami egyébként nagyon különleges gombolású és szép anyagból készült (gondolom csak az ünnepi) , de akkor hogy öltözködnek (városban/falun?) ? Mennyire jön be ezen a területen a nyugati minta, márkakövetés vagy sem?

    Csak így tovább, sokan példát vehetnének Rólad! Már a legelső bejegyzés óta olvaslak és ez így lesz a jövőben is, garantálhatom! 😀

    Üdv.:

    Egy Olvasód 😀

  • Liping

    @Drizari: Igen, szánom-bánom. De már kinn vannak.:P

    @Lordgaz: Dehogy bánom.:) Valamit majd írok a témáról, de elég komplex, s nem is annyira jó általánosítani.

    @Tigerwill: Köszi a figyelmed és a kitartásodat.:) Majd írok valamit a ruházkodásról is.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük