Jiaozi új ismerősökkel

Ma a sportpályán csellengtem, mert szoktam pingpongozni a diákokkal. Mindig legalább 3-4 osztálynak tesiórája van épp, úgyhogy akadnak emberek. A pálya szélén táncikált egy csoport leány, készülnek a jövő heti sportnapokon   esedékes fellépésükre.
Nagyon örültek nekem, kismillió képet csináltak rólam különböző felállásban. Meghallgatták a Ting Hai-omat is, az is nagyon kedvükre való volt.:)
Aztán elhívtak vacsizni, úgyhogy az utcában ettünk húsostáskát, jiaozit, ami otthon is elég széles körben hozzáférhető a kínai éttermekben. Finom volt, s örülök is a kölyköknek, aranyosak voltak. Jövő hét szombaton majd megyek velük hotpotozni is.
Ízelítőnek pár kép a vacsiról.

P1010002_2.JPG

P1010003_2.JPG

P1010007_2.JPG

Kicsit már sötétedett, úgyhogy vakuztam, ezért picit furák a fények.

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

5 hozzászólás

  • zebrina

    Szia Liping!

    Régóta érdekel, hogy keleten (úgy anblock) miért mutatnak állandóan V-t a fotókon a fiatalok? Milyen szokás ez? Olvastam egy ismerősöm lányának a blogját, aki egy évig Japánban tanult, az összes képén örökké V-ztek, még ő is. 😀 Ha esetleg nem tudod, érdeklődd már meg tőlük, légyszí, mert nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság. Előre is köszi!

  • elkoltozott.

    @zebrina: Na pont ezt akartam írni:)) Nekem is van pár távolkeleti ismerősőm de tölük nem volt még pofám megkérdezni:))
    Holott ök is igy pózolnak a fotoikon.
    Ugye alapból a V victory- t gyözelmet jelent de nekem vanm ég pár fantáziadúsabb elképzelésem is a V röl:)) Nah mindegy. Mondjuk egy lightosabb elképzelés h mikor fotozzák az ázsiaiakat pont éppen egy kocsmában ülnek és éppen akkor rendelnek két sört maguknak mikor fotozzák őket:))

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük