Apró módosulások Thaiföld kapcsán

Végül mégsem 3-án indulunk útnak, s nem is egyenesen Shenzhenből. Hongkongban fogunk felszállni a gépünkre, s csak 5-én, aztán 7-én már jövünk is haza, ugyancsak Hongkong felé.

 

Hogy a hongkongi indulás/érkezés mire jó, azt sajnos nem tudni. Az árat ilyenkor nem szokták nagyon figyelembe venni, s látván azt, hogy Shenzhenből mennyiért lehet jegyeket kapni Bangkokba, nagy tétet mernék feltenni arra, hogy ez a HK-s opció a drágább. Valószínűleg totál nemtörődöm módon intézték a jegybeszerzést, azt első szembejövő találatra lecsapva. Virágelvtárs, talán nem haragszik érte, hogy ezt itt megosztom, egy ízben félnapos moszkvai pihenővel jutott el hazulról Kambodzsába, az Emirates áraihoz viszonyítva majdnem kétszeres szórzóval, szerencsére legalább cég fizette azt is és nem ő. Ez már csak így megy, ehhez képest olcsón megúsztuk.

 

A késői indulásnak köszönhetően Bangkokból egyből hurcolnak is minket Pattayába, így a thai főváros ezúttal kimarad a kínálatból.

 

A mostani hétvégén ünnep lesz, így pénteket követően már nem dolgozom csak jövő hét szombaton. Nem olyan nagy baj ez sem.

 

Hamarosan irány Thaiföld. Sajnos nem Phuket, de azért Pattayát is ki lehet bírni. 

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük