Thaiföld mégis esélyes

Nagy valószínűséggel nem nekünk, de ma írt az ügynök, mert érdeklődött egy cég a férjem iránt. Elvileg április 6-án már Thaiföldön lenne is egy melója. Annyi nehezítés azért van, hogy előtte akad még egy tréning, ahol meglesik, megfelelő-e, de ez könnyen lehet, hogy csak ruhavásárlást meg némi ivászatot jelent.

 

Akárhogy is, ha ő megy, én is megyek. Nincs tapasztalata, s nem is annyira magabiztos mások előtt, de elég sokat gyakoroltunk mostanában beszédeket is, s nem megy neki rosszul. Azért izgulok erősen.

 

Legrosszabb esetben egy havi fizu után ki is rúgják, de egyet legalább süttetjük a hasunkat odaát, s tapasztalatnak mindenképp jó lesz. Szurkoljatok neki! 

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

2 hozzászólás

  • sellőlány

    Mi lesz a férj szerepköre? Mindenesetre biztos vagyok abban, hogy simán abszolválja majd a feladatot, főleg ha te is ott leszel vele.

  • Liping

    @sellőlány: Valami hasonló, mint amit én csináltam Thaiföldön legutóbb. Hogy mennyire lesz sima, azt majd meglátjuk, de azért benne van a pakliban, hogy nem válik be. Kezdőként nem olyan egyszerű ez a munka. De ha így is alakul, semmi gond, egyelőre ezzel kalkulálok. Aztán ha mégsem így lesz, az csak bónusz.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük