Ma is hó és még valami nyavaja is elért

Ilyen helyzetben sem voltam még soha életemben. Hétfőn megyünk nyaralni, erre köhögök és lázam van.

 

Magamba erőltettem pár liter teát és fél liter citromlevet, reméljük, helyrerak. Ennél zseniálisabb időzítést el sem tudtam volna képzelni…

 

Ma is havazott, majdnem egész nap, de azonnal el is olvadt, ahogy földet ért, még annyi nyoma sem volt, mint tegnap.

Most cukin fekszem nyakig betakarózva a közel 30 fokban (jár mindhárom légkondi), pulcsiban és éppen hogy nem fázom. Szurkoljatok hogy hétfőre elmúljon.

e

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

2 hozzászólás

  • Gyalogfarok

    Veve,
    magam 1 hónapja estem át ezen, és rájöttem, a légkondi miatt betegedtem meg. Kapcsold ki, vagy legalább is ne alatta feküdj, ne érjen el a levegője.
    Én nem tudtam megúszni teákkal, vettem kínai gyógyszert, na, az is kalandos volt. Utálom a gyógyszereket, pláne, ha olyan nyelven van rajta a mellékhatás-lista, amit nem beszélek, de the moral of the story is this: csak mondd ki…és akkor most beveszem a kínaji gyógyszereimet…elég bizar! *_*
    Nálam olyan 13 fok van a lakásban, egész nap a kávézóban ücsörgök, aminek a tulajdonosa egy amcsi fickó, és ravaszul kitalálta, hogy a fűtéssel be lehet vonzani a vendéget; és lám! Itt legalább meleg van.
    Gyógyulást
    peter and the wolf
    Hanyangból

  • Liping

    @Gyalogfarok: Itt nem hiszem, hogy ez lett volna a bibi. Voltam már kitéve legkondinak, de soha nem betegedtem meg. Ráadásul a központi fűtés miatt nem is jarattuk őket, amíg el nem ért ez a kór.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük