Menetrend

Miután a jövő hétvégén – ha a légitársaságok is támogatóan nyilvánulnak meg ezen kérdésben – már Magyarországon leszek, így lassacskán érdemes a blog befejezéséről is szót ejteni.

 

Kevés gondolkodás után az alábbi megoldásra jutottam.

 

1. A hátralévő kínai időben természetesen üzemelek, ahogy eddig, van még fengjiei anyag is, meg valami biztosan befut még menet közben is.

 

2. Hazaérvén még jelentkezek, írok pár szót az útról, stb-stb.

 

3. Végül – már otthonról – lesz pár összegző, lezáró bejegyzés, s kb. július közepe táján lehúzom a rolót. A blog természetesen marad a helyén, továbbra is reagálok a kommentekre, ha akad belőlük, csak új anyag már nem lesz itt. Ha a jövőben még visszatérek Kínába, s a blogolást még nem haladja meg az idő addigra, akkor feltámasztom az oldalt is, s minden megy a régiben.

 

4. Ha akadnak Veve-függők, nekik sem kell szomorkodniuk, mert teljesen azért nem vágok el mindent. Ennek a blognak vége lesz, ahogy véget ér a kínai életem is egy időre. Lesz ugyanakkor más helyette, egy új blog, a jelenlegitől azért jelentősen elütő tulajdonságokkal. Az időnként a Szecsuánblogon is előforduló népművelő jellegű cikkekre lehet számítani, a személyes vonalat jobbára kikapcsolva a történetből. Miután életem is van, s tartalmasabb bejegyzéseket írni nagyobb munka, meg ihlet sincs mindig, így aztán ez az új blog nem is lesz ilyen gyakran frissülő, mint a régi, de azért átlag hetente igyekszem majd tölteni bele tartalmat. A link a jobb oldali sávba is felkerül majd, s természetesen a búcsúbejegyzésben is kirakom jól láthatóan.

 

Ennyi most viszont legyen is elég erről, a blog még él, úgyhogy olvassatok, kommenteljetek továbbra is. 

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

6 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük