Mindennapok és víz

Sajnos ma munka van, mivel az ünnep miatt elmaradt pénteki órákat ma kell megtartsam. A jövő héttől pedig már az elsősök is elkezdenek tanulni, így beállok a végleges terhelésre. Vagyis mégsem egészen. A kolléga még mindig nem ért ide (Dél-Koreában nyomul, oda el is küldték neki a papírokat, ő meg azokat hazaküldte az USA-ba, hogy ott majd elintézzék helyette a vízumot. Az USA-ban nem bukkant egyelőre fel a küldeménye…), most már a nemzeti ünnep utánra kalkulálnak vele, emiatt néhány óráját vihetem addig is én (a heti max. 16-ot nem túllépve).

Tegnap voltam bankban is. Immár a China Construction Bank ügyfele is vagyok, netbankostul. Itt bankszámlára utalják a fizetést, s a suliban az ATM-ek ehhez a bankhoz tartoznak. Nagy bank, országos, nem is volt semmi bonyodalom. A netbankhoz újfent kaptam USB-s kütyüt, a jelek szerint minden működik.

A bankfiók közel van, de azért egy kicsit sétálni kell hozzá. Egészen a várost szövevényesen keresztbe-kasul szabdaló Gan folyó partjáig. Ha már ott voltam, néhány képet lőttem a vidékről.

WP 20130921 001

Katt a képre a többihez!

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

2 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük