Pattaya – benyomások két nap alatt

Meglehetősen furcsa volt egy klasszikus turistaövezetbe jól tejelő nyugati formájában megjelenni, ez a tapasztalat még nem volt része az életemnek. Érdekes, s nem is kifejezetten kellemetlen szituáció, de saját költségen egészen biztosan nem lenne rá igényem, anyagi helyzettől függetlenül.

Thaiföldön most épp nincs szezon, az esős évszakban járunk, s hogy efelől kétségünk se legyen, még minden egyes nap kaptunk a nyakunkba 1-2 kiadós égi áldást. Minden gond nélkül esik fél napon át, mintha dézsából öntenék.
A hőmérséklet ilyenkor is állandó, cirka 34 fokok vannak, a különbség annyi, hogy nem süt a nap. No meg a már emlegetett zuhé.

Az időjárás viszontagságai ellenére azért külföldiek még ilyenkor is szép számmal akadnak Pattayán, amely az egyik, ha nem a legnagyobb lehúzós hely az egész országban. Thaiföldről beszélve azért itt is lehet megfizethetően tengődni, de nem nagyon érdemes. Vagyis, hát attól függ, mire van igény.
Pattaya ugyanis a szexturizmus egyik fellegvára. Komplett utcákat töltenek meg a kliensekre váró lányokkal felszerelt bárok. Még sosem tapasztaltam a prostitúciót ennyire töményen, ekkora méretekben megnyilvánulni, s hát meglehetősen bizarrnak is tűnt. Az már csak hab a tortán, hogy ránézésre nyilvánvaló módon sok fehérnépnek öltözött szexmunkás lába között a ruházattól némiképp elütő képletek lelhetőek fel (s akkor még hány olyan lehet, akiről első vagy akár a sokadik pillantásra sem olvasható le ugyanez), arról meg már említést sem érdemes tenni, hogy a pattayai városi rendőrség mellett is egy ilyen utcasor húzódik. Igaz, a törvényi szabályozást nem ismerem.

 

Feltehetően nem is túl drágák. Akad hely, ahol a kiírás szerint italra várnak csak szegény hölgyek, cserébe pedig gondoskodást nyújtanak. Nem tűnnek hálátlannak.

 

wp_20160920_15_13_36_pro.jpg

wp_20160920_15_14_30_pro.jpg

Ha már kínálat, kereslet is akad. Ez ugyan némiképp előítélet, de jó pár 50-70 éves magányos fehér férfit láttunk csellengeni, akik kiváló esélyekkel indulnának egy amerikai krimisorozat ügyeletes perverzének szerepéért rendezett meghallgatáson.

Pattaya amúgy semmilyen. Oké, van tengerpart, s az idegenforgalmi infrastruktúra jól kiépített. Luxus- és alacsonyabb kategóriájú szállók, éttermek, bárok tömkelege. De maga a táj ebben a régióban teljesen versenyképtelen. A legnagyobb előnye tényleg az, hogy közel van Bangkokhoz illetve a már kivesézett szórakozási lehetőségek.

 

Parasztvakítós, jól kiépített helyek is akadnak szép számmal

 

Thaiföldre érve azért inkább kerüljük el. Ha nem is ekkora választékban, de fizetős szexet másutt is kapni, s még a ladyboyok döngetése után is jobb azért egy phuketi vagy más, Krabi közeli kilátásra ébredni.

wp_20160920_14_21_12_pro_1.jpg
Pattayai strand (fenn), Krabi környéke (lenn)

WP_20140203_060.jpg

 

A Szecsuánblogon a trollok kiszűrésére előmoderáció után jelennek meg a kommentek. Ha új vagy a blogon, az első (a moderáción nem fent akadó, normális) hozzászólásod után felkerülsz a blogos whitelist-re, s így a jövőben a hozzászólásaid azonnal megjelennek majd. Megértésedet köszönöm!

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

15 hozzászólás

  • sellőlány

    Ez az a hely, ahová önszántunkból mi sem mennénk soha. Már Krabinál is rezgett a léc, de a kezdeti sokk után (főleg amit Aonangban tapasztaltunk) csak szépre koncentráltunk, és így el tudtunk vonatkoztatni attól, hogy a látványosságoknál egymást tapossák az emberek és minden arról szól, hogy hello turista, költsd a pénzedet. Pont ma emlegettük, hogy Vietnám mellett Krabi éjszakai kajapiacán értek minket a legátütőbb ízélmények. Persze egészen más, ha munka ügyben megy az ember, bár a kurvanénik (bácsik) látványa azért biztos felülírja még azt is. Mi volt konferencia témája egyébként, és miért pont oda szervezték? Remélem, ízlett a mogyoró, ilyen kiszerelésben még nem láttam.

  • Liping

    @sellőlány: Aonang kerülendő, bár Pattayához képest még az a strand is képeslapokra illő. Ellenben ott a többi, elzárt part, a szigetek, gyönyörű környék, s minden nincs is tele emberrel.

    A mogyoró jó volt, csak meg akartam várni, amíg virágelvtársot is megetetem vele, hogy két vélemény is legyen, de erre még nem került sor.

    Ez egy ilyen befektetőszerző gála volt kaja-piával, műsorral, stb. A helyszín gondolom Bangkok közelsége miatt került itt kialakításra, illetve mert valóban tele van luxusszállodákkal.

  • roli101

    Nos Pattaya már közel sem annyira szex centrikus, mint 10-15 éve. Aki most jár ott először, az csak egy light verziót lát. A bárok már szinte teljesen kiszorultak az első és második utcából. Helyettük boltok, áruházak nyíltak, mert több a vásárolni akaró orosz, mint a nyugdíjas német.

  • tóninéni

    Parasztvakítás, lehúzás. Mire gondolsz? Nem adnak mindent gombokért? „Feltehetően nem is túl drágák” Most akkor mi van? Nekem ez egy kicsit zavaros. Vagy csak a kurvákra haragszol?

  • Mister Sz.

    Én Phuketen voltam még huszonévesen. Tudtam mire számítsak, de először engem is sokkolt mikor láttam, hogy 50-60 éves angolok viszik a fiatal csajokat az utcán, meg fogdossák őket a bárokban. Aztán egyik este néhány ital után azon kaptam magam, hogy én is felhívtam egy lányt a szobámba, és megértettem, hogy miért is járnak oda a nyugati túristák. Olyan kedvességet és annyi mosolyt kaptam, aminek nagyon nehéz ellenállni. Főleg ha valaki nem egy hódító és magányos mint én.
    Persze női szemmel biztos teljesen más.

  • mennyi?husz!

    Ne legyunk mar alszentek! Ha ide vetodnek es ha ugy, hogy eppen kapcsolatom, baratnom nincsen akkor eleg nagy a sansz, hogy igenybe vennek egy itteni lanyt. Ugy, hogy amugy sose kurvaztam eletemben. Mi tobb kettot is egyszerre! Ami meg mindig olcsobb lenne mint itt 1-hez felmenni.

    Az angol – nemet a magas nyugdijabol vigan el eldegel itt es jut punci minden 7-re mert apro penz nekik. Ezert mennek.

  • Liping

    Újra átolvasva a bejegyzést, továbbra sem érzem, hogy bármi rosszat írtam volna a dolgozó lányokra vagy épp fújoltam volna rájuk, egyik-másik komment alapján viszont úgy tűnik, mintha.
    Így a tisztán látás okán: prostitúció mindig volt és lesz is, ahogy igény is rá. Nem élek burokban, s nem is kezdek el hőbörögni vagy világvégét vizionálni, csak mert erre ennyien élnek ebből, csupán kissé szürreális élmény volt ennyi kurvát egy rakáson látni. Biztos vagyok benne, hogy a potenciális ügyfelek is csak kamilláznak, amikor először szembesülnek ilyesmivel.

  • Nazareus

    @Liping: Tipikus nyugati hozzáállás. Az ottani lányok nem kurvák (saját szemszögükböl nincs is értelme ennek a szónak), hanem dolgozó nök. Ottani felfogás szerint nincs igazán különbség a nyugati fogalmak szerinti kurvázás vagy épp fodrászkodás között. Sokan küldik haza a pénzt a szüleiknek vagy épp a családját (férjjel együtt, aki szintén dolgozik és nem strici) tartja el. Persze nyilván sokan örülnének, ha más munkával keresnének többet, de ez a legtöbb targoncakezelöre is igaz.

  • Lacza Mária

    Én szeretem Pattayát 🙂 Mindent, a gyümölcs piacot, a 2 nd streetet, a sushit a bevásárlóközpontban, hogy el lehet rejtőzni…..Hogy nem a tipikus strand, tengerpart, selfie..unalom hely, hanem más. Igen, a lányok ott vannak ez tény, de ezen kívül millió más dolog is van ott 😀

  • szkepi

    szoval Pattaya.
    legjobb masszázs, legjobb árak, legjobb gyümölcsök, legjobb piacok, legjobb közlekedés, legjobb szórakozás, legjobb bevásárló központok, legtöbb kategóriájú szállás, legközelebb a fővároshoz, legközelebb egy kellemes sziget (koh lan) nagyon közel egy idilli sziget (koh szamet)

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük