Egy hónap és indul

Mint azt írtam valamelyik korábbi bejegyzésben, szeptember 1-jén (vagy az új helyesírásnak megfelelően akár már 1-én, fúúúj) repülünk el a messzeségbe, hacsak a Qatar Airways nem gondolja másképp, de talán nem fognak huncutkodni.

Mivel ez még egy hónap, mialatt itthon élem az átlagos hétköznapokat, a hátralévő időben túl sok érdemi dologról nem hiszem, hogy be tudnék majd számolni a blog hasábjain.
Hogy ez mégse járjon a kedves olvasó elkallódásával, annak kivédésére határozottan ajánlani tudom a blog bezárása óta bevezetett blog.hu-s innovációt, a jobb felső sarokban megtalálható követés funkciót.

Ha követővé váltok, ez a remek kis megoldás azonnal zargatni fog benneteket, amennyiben valami frissülés zajlott le itt, s így nem maradtok le semmiről – anélkül, hogy állandóan csekkolni kéne, írtam-e már.

Bár Wuhanba érve igyekszem majd újfent nagyjából napi szinten jelentkezni, addig viszont már sanszos, hogy max. 1-2 alkalommal várható bejegyzés.
Kövessetek hát bátran, augusztusra pedig kellemes pihenést, nyaralást, munkát (ki-ki igénye szerint választhat) mindenkinek!

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük