Megújul a Szecsuánblog

Az index.hu átalakulása által inspirálva a Szecsuánblog is hamarosan új dizájnt kap. Nagy dologra nem kell számítani, de megcsinosodik a fejléc és a háttér, s a navigálást megkönnyítendő egy menüsor is be lesz applikálva a header és a posztok közé. Meg még ami esetleg menet közben alakul.

Már tervben van egy ideje, de olykor szeretek ülni dolgokon, hogy aztán egyszer csak elöntsön a lelkesedés, s uccu neki, azonnal belevágjak.

Félmunka nem lesz belőle, úgyhogy pontosan nem tudom még, mire lesz kész, de saccperkábé 1-2 héten belül. Mire hazaérek, s lehúzom a rolót, talán már egész mutatóssá is válik a blog.

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

8 hozzászólás

  • sellőlány

    Pont ezen gondolkodtam, hogy már csak pár hónap van vissza a hazaútig, mi lesz akkor utána. Össznépi nyomásra kénytelen leszel folytatni blogodat… mondjuk Szingapúrban?

  • virágelvtárs

    @Liping: „Lecsúszott, sárgalázban szenvedő, házasságszédelgő üzletember startupra, magyarul beszélő asszisztenst keres -Délibáb- jeligére a szerkesztőségbe. Kalandrok kíméljenek.”

  • Liping

    @sellőlány: Nekem is furcsa lesz abbahagyni, mert már nagyon hozzámnőtt a blog, de ugyanakkor ez elég jól adja magát, könnyű megítélni, hogy hol a vége.

    Az otthoni életem korántsem izgalmas, s lássuk be, az, hogy merre járok, mit eszek vagy kivel találkozom Magyarországon, nem igazán érdemel publicitást. Kiszínezni eddig sem szerettem a dolgokat, s ezután sem akarom.

    És amúgy is mondanak valami olyat a bölcsek, hogy a csúcson kell abbahagyni.:) Ha esetleg valamikor visszajövök Kínába, majd feltámasztom a blogot, de addig legyen szépen lezárva. Jó az, ha szép keretes az egész, van eleje és vége. És határozottan jobb, mint amikor egy-egy blog érdektelenségbe fullad.

  • sellőlány

    @Liping: a kiszínezés csak vicc volt, az ösztönzés a folytatásra is inkább csak annak szólt, hogy valóban hiányozni fog nemcsak a blogod, de az a személy is, akit megismerhettünk általa!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük