Kellemes időtöltés a köbön

A laptopra rakott win7 végzetesen megadta magát. A telepítő lemeze nincs itt, az usb-s bootolás meg az istennek sem akar sikerülni. Olyan hibaüzeneteket produkál, amit még az életben nem láttam.

Küszködök, remélhetően sikerrel járok. Marha boldog vagyok…

Legrosszabb esetben kiszedem a vinyót, aztán az itteni asztali gépbe rakom (most épp ezt nyüstölöm), majd megpróbálom ezen át megvarázsolni.

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

6 hozzászólás

  • Chin-wang

    szia Liping,
    nem akarok okoskodni, de mielőtt a napi cigi adagot kimeríted, lehet a városban néhány geek ,aki segítene… Bizonyára akad elfekvőben néhány angol nyelvű Win7. 🙂

  • Liping

    @Chin-wang: Nem okoskodtál.:) Van nekem is, csak nincs kiírva lemezre. Ellenben most írni sem tudok, mert a lapit egyáltalán nem lehet használni, az asztaliban meg nincs író. Úgyhogy holnap útrakelek, veszek pár lemezt meg kerítek egy helyet, ahol meg tudom írni. Vagy igyekszem nagyon szépen nézni a geek arcokra valamelyik számteches boltban és akkor megteszik helyettem is. Csak a szaktudástól félek, az itt sajnos elég satnya, s félő hogy még egy bootolásra alkalmas lemez megírása is gondot okozhat, azért lenne jobb nekem csinálni.:)

  • virágelvtárs

    @Liping: Olyan vindózt tesznek a gépedre, ami csak 2 év múlva fog kijönni! DVD-n is olyan filmeket vehetsz Kínában, amiket még le sem forgattak! Hahaha

  • Liping

    @sellőlány_: az install megvolt, csak lemezre nem volt kiírva.

    @virágelvtárs: Isten ments.:) Még mindig XP-n nyomulnék, ha a drága dell gyártott volna drájvereket, de sajnos már nem tette. Meg idén asszem már a microsoft is teljesen leáll az xp supportjával. Marad a win7, jobb híján.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük