Itthon vagyok

Jelentem, megérkeztem Budapestre, még hamarabb is értünk be, mint menetrend szerint kellett volna.
Most kicsit örömködöm az itthoniaknak, de holnap majd írok.

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

6 hozzászólás

  • sellőlány

    Welcome back Veve! Szerencsére itt elég kellemes most az idő, múlt hete még nem sok eltérés lett volna Doha és Budapest között hőmérsékletben. A Belvárosban gombamódra szaporodnak a jobbnál jobb kiülős helyek és a nagymezői utcai Fragola fagyizót se hagyd ki a sorból (mert egyszerűen frenetikus, ilyen fagyijaik vannak, hogy levendulás fondant, gorgonzola, camembert, oliva, bazsalikomos citrom stbstbstb), élvezkedj és töltekezz ezerrel. Várom híreidet…

  • Arthuro

    Szia Veve! Üdvözlet idehaza! 🙂

    Én meg még nem is köszöntem meg ezt a szuper blogot! Nagyon jó volt olvasni, főleg a tájképek és az építészet, a városi élet volt számomra izgalamas, de miden érdekes volt, amiről írtál.
    Köszönöm!
    Ha esetleg visszamész, kérlek folytasd majd, és egy olvasód személyeben biztosan lesz.
    De most élvezd a nyarat, és Magyarországot! 🙂

  • virágelvtárs

    Fengjie 2013 június 29.
    Kína alig lábalt ki „virágelvtárs” 26-i. születésnapi ámokfutásából, újabb botrányos ügy rázta meg távolkeletet. Egy Veve álnevű szecsuánban ismert, állítólag magyar származású helyi „vadidegen külföldi” angoltanár távozása miatt a kisváros több pontján forrongásokat tapasztaltak, a tüntetők autókat égettek és épületek ablakait törték be építkezésekről felszedett téglákkal. A helyzet fokozódik. Kérjük az illetékesek állásfoglalását, a kormány értetlenül áll az események felett.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük