A nyaralási szappanopera folytatódik

Örömmel jelentem, tegnapra tökéletesen jól lettem. Ez részben nagyszerű, másrészt meg az előzményeket ismerve némiképp idegesítő.

 

Nem akarok itt dekkolni még egy hónapig, így aztán körbenézelődtem, mit lehetne tenni. Miután ez két külön jegy volt, az oda- ill. visszaút, nem igazi retúr, így gyakorlatilag csak a KK-ba jutás lehetőségét buktuk el, haza még jöhetnénk. Csak ahhoz előbb ki kell jutni…

 

Újra megvizsgáltam az AirAsia-t (az árai jók, de amúgy ritka szutyk egy cég, rugalmatlanok, mint a fapadosok általában – valamit valamiért), s kiderült hogy 1-2 napra még akadnak elviselhető áron jegyek.

 

Nem bonyolítom tovább a sztorit, a lényeg: kedden megyünk. Még így is marad több mint két hét, ami azért nem rossz.

A program erősen meg lett nyesve, részben az anyagiak kompenzálása, részben a beszűkült szálláslehetőségek miatt: végig Sabah, Kota Kinabalu lesz a helyszín, onnan mászkálunk a környéken. Brunei és Sarawak kimarad, de biztos vagyok benne, hogy így is szuper lesz.

 

Szóval, Borneó mégsem marad el.

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

2 hozzászólás

  • sellőlány

    Na, ez a bejegyzes nem akart betoltodni, uh az elozo bejegyzeses kerdesem megvalaszolodott. 🙂 Akkor jo pihenest, sztem Sarawak kihagyasaval nem vesztettel sokat, Borneo meg nem nagy falat, ha ugy alakul, neg atugorhattok oda is.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük